Liv i mine hænder (roman)

Kvinden, der skvulpede frem og tilbage en meter eller to ude i den sagte brænding, lå halvt med ryggen mod land, men selv i hendes delvist bortvendte stilling kunne han se, at store dele af ansigtet var væk. Det samme gjaldt det meste af kødet på resten af den døde krop. Han kunne ikke se hendes øjne. Formodentlig ville han heller ikke have kunnet se dem, hvis hun havde vendt den anden vej. Han rakte ned i lommen efter sin mobiltelefon. Hvem fanden ringer man til, når der ligger et meget dødt menneske, der på ingen måde har brug for akut hjælp, på en i øvrigt efterårstom strand?

En kvinde driver op på stranden ved Lalandia på Lolland. Det eneste genkendelige er hendes lange, rødlilla hår. Fem uger tidligere har hun i al hemmelighed for sin mand, krisepsykologen, taget en fridag fra jobbet. Hvad var kvindens historie. Hvem var hun, og hvor var hun på vej hen?

“Liv i mine hænder” spænder over årtier og forener spændingsroman med hverdagsdrama i en historie om liv og død, overgreb, tvillinger, håb, bristede drømme, loyalitet og svigt. “Liv i mine hænder” er lige udkommet i marts 2021.  

Data
354 sider, paperback
Hos mig: Kr. 125,- incl. moms

Fås også som e-bog

Køb “Liv i mine hænder”
Køb den hos mig: Send en mail på konsulent@sassersen.dk

Eller endnu lettere – brug kontaktformularen her på siden: Kontakt mig.

Du kan også finde “Liv i mine hænder” på Facebook.